Yoga Twente

Yogalessen in het

mooie Twente.

Binnen en buitenlessen.

Yin yoga & Restorative yoga in

Beuningen

( omgeving Denekamp / Oldenzaal )

Gratis proefles

Yoga Twente (beuningen/ denekamp)

De yogastudio waar ik mijn lessen geef is in Beuningen(2 minuten vanaf Denekamp/ 8 min vanaf Oldenzaal). Daar huur ik samen met yogadocente Sylvia Olde Scholtenhuis een prachtige yogaruimte omgeven door het twentsche landschap.We zijn inmiddels verhuisd naar twente waar ik geboren en getogen ben. Back to my roots! En dat voelt goed.

Wil jij ook kennismaken met mijn manier van yogales geven, meld je dan aan voor een gratis proefles! Dan krijg je van mij de nodige gegevens, en gaan wij elkaar op de yogamat ontmoeten.

Ik heb mij gespecialiseerd in Yin en Restorative yoga. Yogavormen die zich richten naar binnen. Yin yoga richt zich op een diepe stretch bij het bindweefsel, terwijl restorative yoga zich richt op het herstellen van je lichaam. Bij beide yogavormen werk ik met yogaprops en aromatherapie, en kijk ik samen met jou naar de houding die bij JOU past.

 

 

Adres yogastudio:

Erve Sleierink Harbertweg 1 Beuningen ( 8 min vanaf Oldenzaal centrum/ 2 min vanaf Denekamp) neem de N342 weg richting Denekamp 😉

De yogastudio heeft vloerverwarming en een prachtig uitzicht over het twentsche landschap!

YOGA LESROOSTER 2023:

Dinsdagochtend: Yin yoga 9.30-10.45

Dinsdagavond: Yin yoga 18.30-19.45 Yin/Restorative yoga 20.00-21.15

Reserveer je plek ( na aankoop les/abonnement) voordat je naar de les komt op mijn reserveringsagenda om zeker te zijn van een plek!

Mocht je een yogamat thuis hebben neem die dan mee.

Ik zie je op de mat!

 

 

Abonnementen yogalessen twente

Ben je na de proefles enthousiast geworden, en zou je vaker een les van mij willen volgen in Beuningen, bied ik een aantal mogelijkheden aan. Klik hieronder voor meer info.

“The Quieter we become, the more you are able to hear” Rumi