Zenggi yoga, yoga en mindfullness voor iedereen

"

REFERENTIES

Wat anderen zeggen

ONLINE YOGA PROGAMMA

Ik vind jou programma ” met open armen je hart verwarmen” geweldig. Voor mij is deze vorm van Yoga helemaal nieuw, en blijkt het goed bij me te passen. Ik ben mij steeds meer bewust van mijn lijf en hoe ik hier d.m.v. jou meditatie en begeleiding invloed op kan uitoefenen. Ik laat het leven meer toe. Het doet ook veel met mijn emotie, wanneer ik gevoelens toe laat, en merk dat ik er steeds minder bang voor ben. Bianca voor mij kwam jij op het juiste moment terug in mijn leven. Heel hartelijk dank hiervoor.

M. Baake

YOGADOCENT

De yin yoga lessen van Bianca zijn echt super fijn. Bianca is een ontzettend warme en kundige lerares die veel uitleg geeft over welk effect de houdingen hebben op welke organen en chakras. Ook loodst ze je op liefdevolle wijze door de oefeningen heen en geeft ze ook altijd alternatieve houdingen bij blessures. Ik ervaar haar lessen als mijn onmisbare vaste ‘oplaadmoment’ voor de week. Na afloop stroomt dan de energie altijd weer vrijelijk door mijn lijf – heerlijk!

Debbie Tejares

Specialist interne communicatie

Yogadocent

De restorative-yoga lessen van Bianca zijn voor iedereen een aanrader, ook als je nog nooit yoga beoefend hebt.
Na elke les voel ik meer ruimte en rust in mijn hoofd en lichaam.
De (stretchende) poses van 3 á 5 minuten elk zijn een overgave aan de zwaartekracht en maken je daardoor veel leniger.
Bianca haar liefdevolle en stralende aanwezigheid creëert een ongedwongen en ontspannen sfeer in elke les.

C. Van Herwijnen

illustrator/ Art teacher

Mindfulness/ compassie training

Bij Bianca een 1 op 1 compassietraining gevolgd. Wat was het fijn om mijn gevoelens en obstakels in mijn rouwproces zo 1 op 1 te kunnen bespreken en daarbij meteen verschillende tools te krijgen om in te zetten. Het heeft me echt geholpen om milder te zijn voor mezelf, rust en balans te vinden en open en eerlijk te kunnen zijn over mijn gevoelens.
Het is echt heel waardevol voor mij geweest. Totaal niet zweverig, je komt juist weer met beide benen op de grond en dat voelt goed.
Ik raad het dan ook zeker aan om als je een specifiek “knelpunt” ervaart in jou proces, waarin persoonlijke aandacht belangrijk is, dit te doen bij Bianca 1 op 1. Ze neemt echt de tijd voor je en stemt de training af op jou wensen en behoeftes.
Niet twijfelen! Doen!

Angela

TRAUMA SENSITIEF YOGA/ MINDFULNESS THERAPEUT

Door een zeer traumatische ervaring was ik niet in staat aan een yoga groepsles deel te nemen. Vrienden hebben ervoor gezorgd dat Bianca ongeveer 5 maanden wekelijks bij mij thuis Yin en Restorative yoga kwam geven. Deze vorm van yoga is heel rustig en zacht. De begeleiding van Bianca gaf me een veilig gevoel en vertrouwen wat heeft bijgedragen dat ik weer meer balans in mijn lichaam en geest voel. Inmiddels volg ik weer groepslessen

T. van Akkeren

ONE DAY RETREAT

Van tevoren had ik geen verwachting. Ik wilde graag met yoga kennismaken en kreeg van via via de tip voor jou Bianca. Via Google kwam ik zodoende op je website bij de one day retreat terecht. Het leek mij leuk vanwege de variatie van onderdelen; uitleg chakra’s, de oefeningen. De etherische oliën. En ben ondertussen alles gaan ervaren en hoe! Totaal verrast. Ik heb op  diepere laag kunnen komen, mijn energie kon weer stromen en heb dus mijn hart kunnen openstellen, (onbewust) oud verdriet kunnen loslaten.
Fijn dat jullie mijn persoonlijke ervaring hebben kunnen uitleggen en dat terug gemaild hebben. Ik kan mbv yoga, bij mijn gevoel komen. Dat is een openbaring. En eerlijk gezegd, heb ik dat ooit überhaupt gekund? Ik heb hierin nog meer uit te zoeken. Dit is pas het begin en dit moet een geweldige reis zijn. Door eigenlijk door een redelijk kortdurende oefening heb ik een start kunnen maken om dichter bij mijn gevoel te kunnen komen.Ik heb doen besluiten om hiermee door te gaan. Voor innerlijke rust, zelfliefde en wat ik nog meer te ontdekken heb.

 

M.Game

MINDFULNESSTRAINER

“Mijn mindfulness training bij Bianca is op z’n allerminst “makkelijk” te noemen. Wat kwam ik mezelf tegen, en hoevaak ik daar dan niet allerlei andere zaken de schuld van wil geven. Maar daarom zat ik daar, omdat ik mijzelf die rust wil geven om wel met mezelf te kunnen zijn. Zonder de oorzaken daarvan te moeten analyseren. Als je iets wilt veranderen, dan moet je door hetgeen gaan wat niet van jezelf is. Het pad naar dat onbekende gaat zelden over geasfalteerde wegen en de begeleiding die ik daarin ontving van Bianca heb ik als erg prettig heb ervaren. Je ontdekt zoveel manieren om mindful te zijn en je leert welke methoden fijn zijn. Het mooiste wat ik mee heb kunnen nemen van de training is dat je altijd weer opnieuw kan beginnen. Ik kan moeilijk verwoorden waarom ik dat zo nodig had om te beseffen, maar mijn leven is er zoveel beter van geworden. Bedankt Bianca!”

L.Grafen

YOGAWEEKEND TWENTE

“Wij hebben met 5 vriendinnen een heerlijk yogaweekend in de natuur gehad. Bianca leidde ons heel ontspannen en professioneel door het weekend heen met een fijne afwisseling van yoga, heerlijk en gezond eten en tijd voor jezelf. Zo kon iedereen op zijn manier tot rust komen. Zondag gingen we allemaal met nieuwe energie naar huis. Een aanrader! – Noor”

Noor