Zenggi yoga, yoga en mindfullness voor iedereen

"

Wat anderen zeggen

Ik vind jou programma ” met open armen je hart verwarmen” geweldig. Voor mij is deze vorm van Yoga helemaal nieuw, en blijkt het goed bij me te passen. Ik ben mij steeds meer bewust van mijn lijf en hoe ik hier d.m.v. jou meditatie en begeleiding invloed op kan uitoefenen. Ik laat het leven meer toe. Het doet ook veel met mijn emotie, wanneer ik gevoelens toe laat, en merk dat ik er steeds minder bang voor ben. Bianca voor mij kwam jij op het juiste moment terug in mijn leven. Heel hartelijk dank hiervoor.

M. Baake

De yin yoga lessen van Bianca zijn echt super fijn. Bianca is een ontzettend warme en kundige lerares die veel uitleg geeft over welk effect de houdingen hebben op welke organen en chakras. Ook loodst ze je op liefdevolle wijze door de oefeningen heen en geeft ze ook altijd alternatieve houdingen bij blessures. Ik ervaar haar lessen als mijn onmisbare vaste ‘oplaadmoment’ voor de week. Na afloop stroomt dan de energie altijd weer vrijelijk door mijn lijf – heerlijk!

Debbie Tejares

Specialist interne communicatie

De restorative-yoga lessen van Bianca zijn voor iedereen een aanrader, ook als je nog nooit yoga beoefend hebt.
Na elke les voel ik meer ruimte en rust in mijn hoofd en lichaam.
De (stretchende) poses van 3 á 5 minuten elk zijn een overgave aan de zwaartekracht en maken je daardoor veel leniger.
Bianca haar liefdevolle en stralende aanwezigheid creëert een ongedwongen en ontspannen sfeer in elke les.

C. Van Herwijnen

illustrator/ Art teacher

Door een zeer traumatische ervaring was ik niet in staat aan een yoga groepsles deel te nemen. Vrienden hebben ervoor gezorgd dat Bianca ongeveer 5 maanden wekelijks bij mij thuis Yin en Restorative yoga kwam geven. Deze vorm van yoga is heel rustig en zacht. De begeleiding van Bianca gaf me een veilig gevoel en vertrouwen wat heeft bijgedragen dat ik weer meer balans in mijn lichaam en geest voel. Inmiddels volg ik weer groepslessen

T. van Akkeren