Retreat weekend Yoga & Soundhealing ” Tree of Life”

Gecanceld vanwege een onverwachte privé verhuizing !

Dit magische weekend van 13 t/m 15 september 2024 met yoga en soundbath healing staat in het teken van de ‘Tree of Life’ omdat dit een krachtig symbool is en ook een mooie metafoor voor hoe wij ook als mens vrij kunnen leven.

The Tree of Life

 Het is belangrijk dat we goed gegrond (geworteld) zijn en dus op een goede manier onze ruimte kunnen innemen zonder over de grenzen van onszelf of anderen heen te gaan. Pas dan hebben we de ruimte om volledig te ZIJN wie we werkelijk zijn en een goede verbinding aan te gaan met onszelf, met al onze emoties, gevoelens, behoeftes en wensen, en hierdoor ook te kunnen uitreiken naar, en in verbinding te kunnen zijn met de ander. Dan komt er een liefdevolle stroom op gang, die onvoorwaardelijk is en worden we net als de bomen het kanaal tussen Hemel en Aarde…

De bomen laten ons ook zo mooi de processen zien in de wisselende seizoenen en kunnen hierdoor als ware leermeesters gezien worden  in alle processen van het leven, qua bescherming, naar binnenkeren, loslaten en weer tot bloei en groei te kunnen komen.

We gaan in dit weekend veel aan de slag met de thema’s : Aarden – Ademen (en voelen) – Verbinden

Er zullen in deze hartverwarmende Retraite grote cirkels zijn met elkaar, en ook kleinere, om meer de diepte in te gaan. We bundelen onze ‘Zachte Kracht vanuit het hart’ en bieden een veilige bedding en diverse ’tools’ aan om een betere verbinding met jezelf te krijgen, en hierdoor ook met de ander. Dit om volledig je hart te kunnen openen en steeds meer jezelf te mogen en kunnen Zijn met alles dat er is. Alle vastgezette energie wordt losgetrild en zal weer in beweging gebracht worden. Hierdoor kan je weer stappen zetten en keuzes maken om dichter bij jezelf te komen en (weer)naar de ander te openen.

Daarom is het ook een mooie kans om deze Retraite samen met je partner, vriendin of familielid te beleven, om jullie band te verdiepen, liefdevoller te maken en samen te helen…

Wat kun je verwachten

– Een heerlijke plek midden in de natuur om te Zijn. Een magische omgeving op oude grond, met energie die voelt als een warme deken (er lopen 35 leylijnen door dit gebied!).

– Twee liefdevolle trainers met een open hart, die beide de weg naar binnen zijn gegaan door intense gebeurtenissen in het leven. En hierdoor uiteindelijk in een mooie stroom terecht zijn gekomen en hun eigen weg hebben durven bewandelen. Door al deze ervaringen kunnen we een baken van licht zijn voor anderen en uitreiken naar de ander om ook echt jezelf te durven zijn.

– Meerdere Yogasessies, die voor iedereen geschikt zijn, met of zonder ervaring. Het zijn zachte diepgaande yogavormen, waarin een reis gemaakt wordt door de 7 energiecentra’s, de chakra’s. Door deze energiewielen in balans te brengen, kunnen we blokkades opheffen waardoor er ruimte komt voor ontspanning en heling. Door Bianca’s oprechte en liefdevolle aanwezigheid voel je je compleet gedragen en geborgen. Daar waar nodig is er telkens ondersteuning in de vorm van een aanraking, vaak ook gecombineerd met aromatherapie. Een heel mooi gevuld en vervuld proces…

Sound bath healing

– Diepgaande Soundhealings die vanuit een eeuwenoude tradite in de Himalaya zijn doorgegeven met unieke handgemaakte klankschalen uit Nepal. Ze hebben een zuivere klank en een diepvoelbare trilling, die je in een ontspannen staat brengen, waardoor je in je onderbewuste terechtkomt. Hier kan het zelfhelend vermogen van het lichaam zijn werk doen waardoor je lichaamsenergie door de chakra’s weer beter gaat stromen. De combinatie van deze schalen met Esthers open hart en het doorgeven van haar energie via de schalen is een unieke en krachtige synergie. Ze zorgt ervoor dat je volledig gezien wordt in alles dat je bent, en alles er ook echt mag zijn. Je voelt je volledig veilig waardoor je in de overgave durft… ‘Zachte Kracht’ vanuit het hart. https://himalayanheart.nl

en nog meer……

 

– Creativiteit, passend in het thema van de levensboom, waardoor dat wat je bent van binnen, ook naar buiten mag. 

– Een meditatieve wandeling door het ons omringende Twentse landschap vol oude, prachtige bomen, met krachtige, oude energieplekken. Die we ook samen gaan ervaren en voelen. Afwisselend in stilte en soms begeleid met yoga-oefeningen en ondersteunende woorden.

– (H)eerlijk vegetarisch, biologisch eten, met heel veel liefde en aandacht bereid door Esther Hart van Hartverwarmend Koken. https://hartverwarmendkoken.nl

Ze gebruikt producten die aansluiten op onze Retraite en kan met letterlijke voeding een goede gronding brengen in de innerlijke mens door haar verfijning en afstemming van smaak, geur en kleur, die al je zintuigen prikkelt. Je wordt het hele weekend enorm verwend, van maaltijden, tot drankjes en bijzondere verrassingen tussendoor, een ware Kookhemel…

Voel je vanuit je hart dat je met ons deze mooie verbinding wilt aangaan? Dan ben je van 💜 te uitgenodigd om samen met ons te gaan aarden, ademen, en verbinden…

 

Hoe ziet dit weekend eruit

 

Dit is ons raamwerk maar voel je vrij om je eigen ruimte in te nemen. Alles is vrijblijvend zodat je zo’n ontspannen mogelijk weekend kan ervaren.

 

Vrijdag

 

– 16.00 uur

aankomst met thee/lekkers

– openingscirkel

– diner

– Soundbath 

 

Zaterdag

 

– ontbijt

– Chakra yoga 

– lunch

– kleine cirkel 1 ( afwisselend: chakra-soundhealing/ chakra-yogahealing/  krachtstok maken)     

– wandeling/ rustmoment

– diner

– Yoga nidra met sound bath

 

Zondag

 

– ontbijt

– kleine cirkel 2 ( afwisselend: chakra-soundhealing/ chakra-yogahealing/  krachtstok maken)     

– lunch

– kleine cirkel 3 ( afwisselend: chakra-soundhealing/ chakra-yogahealing/  krachtstok maken)     

– thee

– ritueel met de krachtstok, cirkel van delen en afsluiting

Tot 16.00 uur.

 

Jouw bijdrage:

 

Vroegboekkorting voor de snelle beslissers geldig tot 1 mei!

🧘🏽‍♀️: € 99 korting op de eenpersoons bedsteekamer met eigen douche

🧘🏽‍♀️: € 122 korting p.p. op de tweepersoonskamer met aparte bedden ( douche op de gang)

🧘🏽‍♀️: € 144 korting p.p. voor een tweepersoons bedsteekamer met eigen douche

 Vanaf 1 mei worden de prijzen zoals hieronder vermeld

– Wil je fijn samen in een hippe tweepersoons bedstee bed met eigen douche om de verbinding met de ander te versterken, dan is de prijs €660,00 per persoon (hiervan zijn er 5 kamers) 

– Wil je wel samen op een kamer maar wel apart slapen met de douche op de gang, dan is de meerprijs per persoon €66,00

(let wel op ! hiervan zijn er slechts 2) 

– Wil je een coconnetje voor jezelf met eigen douche dan is de meerprijs €144,00 (hiervan zijn er 5) 

 

 Wat is inbegrepen bij dit yogaweekend:

 

* Accommodatie

* Alle yogalessen, sound bath healings en aromatherapie

* Alle materialen voor je krachtstok, handboek over de chakra’s, notebook(journal)

* Meditatiewandeling

* Krachtstok maken

* Handdoeken

* Opgemaakte bedden

* 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner en healthy snacks

* Onbeperkt thee, koffie, water

* Het gebruik van yoga matten, yogabolsters, yogablokken en meditatiekussens

* Wifi

• Gratis parkeren

WAT IS NIET INBEGREPEN:

* Transfer van en naar het verblijf

 

Adres lokatie:

De “Oerboerderij” Erve Middelkamp

Bentheimerstraat 15 De Lutte ( Twente)

Deelneemster aan het yogaweekend 2022:

Ik heb deelgenomen aan het Yogaweekend met Bianca in september 2022 in de Oerboerderij te Twente. Wat een prachtige locatie!

Het moment dat ik de mooie boerderij binnenkwam en een warm welkom ontving van Bianca, voelde ik me al gaan ontspannen.

Ik kwam om even tot rust te komen van het hectische leven in Amsterdam, weg uit alle gedoe … en ik was duidelijk niet de enige.

Na de eerste restorative yogasessie “op zolder” heb ik die nacht diep en heerlijk geslapen na een lange tijd van gebroken korte nachten. Zo fijn!

Bianca gaf ons de boodschap mee vooral goed bij jezelf te blijven en echt alleen te doen waar je zin in hebt en behoefte aan hebt. 

Dit was zo bevrijdend, ik hoefde niets en daardoor voelde ik me vrij en kon ik me echt ontspannen. Dank je, Bianca, voor dit cadeau.

Ik heb genoten van de yogasessies onder de bezielende, deskundige en liefdevolle begeleiding van Bianca. Niet alleen op zolder, maar ook buiten in de natuur, super. Ook heb ik genoten van de prachtige boerderij, de heerlijke Ayurvedische gerechten van Esther, wow, de aromatherapie van Mariëlle, de healing massage van Karin, de wandelingen in de mooie bosrijke omgeving, de kippetjes met kuikentjes …de andere fijne deelnemers … Ik voelde me volkomen Zen na het weekend en verheug me nu al op het Yogaweekend 2023!

Diverse kamers

We hebben diverse kamers:

* een bedstee coconnetje voor 1 persoon

* een bedstee voor 2 personen ( alleen te boeken met 2 personen)

* een 2 persoonskamer met 2 aparte bedden

“The Quieter we become, the more you are able to hear” Rumi