Anti-stress Yoga platform

Eindelijk kunnen ontspannen voor de vrouw die maar door en door gaat…

 

"
restorative yoga

Herkenbaar?

 

 

 • Je weet dat je streng bent voor jezelf maar je krijgt het niet voor elkaar om milder te zijn
 •  Je vind het lastig rust in te bouwen in jouw volle leven met carriere,                            kinderen en een sociaal leven ernaast

 

 • Je blijft maar door en door gaan en bij alles vraag jij je af : “Doe ik het wel goed genoeg?”

 

  • Het lukt je simpelweg niet meer om te ontspannen en vraagt je af: “ Stopt dit ooit, is dit het nou?”
   • Je wilt zo graag gewoon loslaten rust vinden en je weer energiek voelen. De persoon worden die je weet dat je bent.
    •  Het kost jou veel energie om maar in dat volle hoofd te zitten waardoor je niet meer kunt genieten van het moment
     • Je hebt regelmatig last van rug, schouder en nek klachten en inmiddels een abonnement op de fysio

      

     Mijn anti-stress yoga platform bestaat uit zachte mindfulle yogalessen die jou uit je volle hoofd halen. Dit omdat je focus komt te liggen op je lijf en je ademhaling waardoor je echt even bij jezelf kunt thuiskomen.
     Je nodigt jezelf uit om te mogen vertragen en eens echt te voelen en observeren wat jij nodig hebt om te kunnen verzachten en zo de beste versie van jezelf te worden. Zodat je weer op je eigen kompas kunt vertrouwen.

     En je weet dat wanneer je dagelijks bij jezelf incheckt ook jij terug de persoon kan worden die je was en wilt zijn. Je weet dat yoga gaat zorgen dat je uit je hoofd en in je lijf gaat. Je weet ook wat voor extreme invloed stress heeft op jou zelf en de mensen om je heen maar het ding was dat je gewoon niet wist hoe.

     Mijn anti-stress yoga platform is HOE!

     De rustige zachte vorm van de Yin Yoga lessen gaan ervoor zorgen dat jij je kunt overgeven aan de yogahouding en weerstand zodat er ruimte komt in je hoofd en lijf wat jou in een ontspannende staat van zijn brengt.

      Je ontspant bij yin yoga je spieren waardoor je op een ontspannen manier je bindweefsel rekt en zo ruimte maakt in je lijf voor soepele spieren en gewrichten. Stretches die schouder, rug en nek klachten verzachten en zelfs laten verdwijnen als je structureel op de yogamat staat. Daar kan geen fysio tegenop. Maar ook mentaal kun jij je hoofd legen omdat de yin yoga houdingen een fysiek beroep op je doen waardoor je niet meer in dat volle hoofd van je zit. Yin houdingen waarin je zowel letterlijk als figuurlijk alles kunt verteren wat er zoal op je bordje komt. Je geeft je lijf en hoofd namelijk de tijd en ruimte om blokkades te kunnen opheffen zodat je energie weer vrijelijk kan stromen.

     Als je in de ochtend meer behoefte hebt aan beweging en wat actie in je lijf zijn de yin / yang yogalessen op het anti-stress platform de perfecte balans! Deze lessen geven je de juiste energie en flow mee om de dag mee te beginnen wat doorwerkt gedurende je dag. Voor een betere focus en flexibeler lijf waardoor je minder snel een blessure oploopt of een zenuwbeknelling als hernia.

      De Yoga Nidra lessen ( ook wel slaap yoga genoemd) nemen je mee op een meditatieve reis die je meteen uit je hoofd halen waardoor je spanningshoofdpijn verzacht voor een betere nachtrust.

      De  ingesproken meditatie’s geven je meer inzichten in je aangeleerde patronen. Je komt letterlijk even tot stilstand om eindelijk eens in te checken bij jezelf. Zodat jij bewuster wordt van hoe jij reageert op stressvolle situaties en altijd een keuze hebt om er anders mee om te gaan. Het geeft je inzichten en dat je al goed bent zoals je bent. Kortom alles wat je nodig hebt in tijden van stress, een actief hoofd en lichamelijke klachten.

     Mijn anti-stress yogaplatform werkt als een vicieuze spiraal naar boven en voel jij je na de yogalessen weer energieker met minder schouder en nekklachten meer uit je hoofd waardoor je spanningshoofdpijn en gepieker ook afneemt en zelfs verdwijnt. Dit zorgt weer voor een betere nachtrust waardoor jij fris en fruitig met een scherpe focus de volgende ochtend samen met mij op de yogamat kunt staan. Om zo de dag energiek en happy te beginnen 😉 En yoga op jouw menukaart komt waar je net zo van kan genieten als van een kopje koffie.

      

     Kies voor de 7 dagen gratis proef en krijg meteen toegang tot alle yoga en meditatie lessen

     Probeer de eerste 7 dagen gratis op mijn online Anti-stress yoga platform 🧘🏽‍♂️

     Smaakt dat naar meer, dan kun je een maandabonnement kiezen van € 25 (maandelijks opzegbaar) en meteen onbeperkt yoga en meditatie lessen volgen op mijn online yogaplatform.

      

     Samen met mij weer jouw kracht te herontdekken door rust en ruimte te vinden in je hoofd om de persoon te worden die je wilt zijn

     Door een abonnement op mijn anti-stress yoga platform te nemen waar inmiddels al zo’n 100+ yogalessen op staan. 40+ deelnemers gingen je voor. Wekelijks komen er nieuwe lessen bij.

     Ik ondersteun je meditatief tijdens mijn yogalessen en geef je verschillende opties om in jouw ideale houding te komen met ondersteuning zodat jij je echt kunt overgeven aan ontspanning. Ik geef je mijn playlist met rustige muziek en opties voor geuren in je diffuser zodat je ook thuis in de sfeer komt van een live yogales en jij heerlijk kunt wegzakken in een oase van ontspanning. Dagelijks een momentje op je yogamat met rustige muziek en aromatherapie. Op een zachte deken of een schapenvelletje ondersteund door kussens zodat jij dat vakantiegevoel dat je even helemaal niets hoeft opnieuw kunt beleven.

     Besluit je een abonnement te nemen dan kun jij je ook nog eens aanmelden ( na de zomervakantie ontvang je een mail hierover van mij ) voor een besloten Facebook groep met gelijkgestemden om elkaar te motiveren en inspireren.

     Daar krijg je ook de mogelijkheid om eventueel een buddy te vinden waarmee je afspreekt welke dagen je welke les gaat meedoen als een stok achter de deur. Op deze besloten Facebook pagina zal ik jullie iedere maandag motiveren met inspiratie talks om yoga structureel op de menukaart te zetten voor meer rust, tijd, ruimte en liefde voor jezelf. Want dat verdien jij!

      

     Anti-stress yogaplatform

     Alleen jij kunt besluiten de eerste stap te zetten naar een leven met minder stress, minder lichamelijke klachten en meer genieten van het moment zodat jij de beste versie van jezelf wordt voor een happy life 😉

     Hoe lang houd je het nog vol met dat door en door gaan….Welke prijs betaal jij hiervoor?

     Dus wat zeg je ervan…. zet je eerste stap ( weer) op de yogamat want ik geloof dat je fysieke en mentale gezondheid de basis zijn voor een mooi leven! Dat er ruimte is voor je mooiste zelf

     Wat besluit jij…… meer te genieten van het moment of het leven aan je voorbij te laten razen….

      

     Terwijl jij nog nadenkt en jezelf saboteert rolt er ergens anders een heldin wel haar yogamat uit

     “The Quieter we become, the more you are able to hear” Rumi