Online yoga/ mindfulness programma

Een online yoga / mindfullness programma ” met open armen je hart verwarmen”  voor een breder bewustzijn, meer energie en zo goed voor jezelf te zorgen. Gewoon omdat JIJ dat verdient

"

Waar gaat dit online yoga/ mindfulness programma over

Het programma is een persoonlijk traject waar je elk moment kunt instappen. Waarin we samen op reis gaan door onze chakra’s ( energievelden) met yoga en meditatie. Alles wat we onderweg tegenkomen gaan onderzoeken, omarmen en niet wegduwen. Ondersteunend tijdens je rouwproces.

Het yoga/ mindfulness programma

Bestaat uit 7 modules. In elke module zitten Yin/ Restorative begeleidende yoga video’s, begeleide meditatie video’s en audio’s. Leer en werkboeken over de chakra’s (energie centra’s) het gebruik van aromatherapie en gezonde eetrecepten passend bij elk chakra

Een podcast die ik had met Corine van Zoelen. De online Yoga business coach. https://www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl Van haar leerde ik online te durven ondernemen met mijn Yoga bedrijf, in de tijd dat de wereld even stil stond. En wat mijn missie is met dit online yoga/ mindfulness progamma “ met open armen je hart verwarmen”

Rust, balans en nieuwe energie

Dat is wat jij jezelf als kadootje geeft met dit online yoga/ mindfulness programma. Want je voelt beter wat je nodig hebt door meer in het moment te zijn.

online yoga/ Mindfullness progamma

Een progamma met liefde gemaakt speciaal voor moeders die te maken hebben gehad met babyverlies. Een progamma met yoga, meditatie’s, gezond eten en aromatherapie. Meer in verbinding met jezelf tijdens of na je rouwproces. Als ervaringsdeskundige heb ik alles in dit progamma gestopt wat mij destijds heeft ondersteund om met het verlies van mijn baby zoontje om te gaan.

“The Quieter we become, the more you are able to hear” Rumi