Gratis stress weg yoga toolkit

“Eindelijk kunnen ontspannen voor de vrouw die maar door en door gaat…”

Word je er moe van dat je je elke dag afvraagt of je het wel goed genoeg doet?

Ervaar je zoveel stress dat het je niet meer lukt om te ontspannen?

Ik help vrouwen rust, ruimte en tijd voor zichzelf te vinden door yoga en meditatie op de menukaart te zetten. Waardoor stress als sneeuw voor de zon verdwijnt

Stop met alles op te willen vangen voor de ander waardoor jij jezelf vergeet en over je grenzen blijft gaan…….

…… en download GRATIS mijn Stress Weg Yoga Toolkit met twee heerlijke ontspannende yogalessen.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Bianca Grondman Zenggi Yoga

Hoi, ik ben Bianca Grondman.

Ik ben mijn hele leven al ZZP’er. Ik heb als costumière en art director gewerkt voor verschillende theater – & tv producties. Heb een prachtige exclusieve interior shop gerund middenin de Jordaan, hartje Amsterdam waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. 

Echter, een paar jaar later verloor ik mijn zoontje Zenggi van 3 weken oud. En stond de wereld op zijn kop voor de vader en mij.

Hoe ga je om met dit verlies…. er was veel stress zowel bij de vader als bij mij.

Uiteindelijk gingen we uit elkaar. 

Onze winkel wilde ik redden en ik zette mijn schouders eronder om maar door en door te gaan. In de overlevingsstand zeg maar. Ik ben tot op de dag van vandaag zo blij dat destijds een vriendin mij meenam naar haar yogaschool. Daar kon ik echt even stoppen met rennen.

De yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditaties brachten mij in de juiste balans van rust en ruimte. Door wekelijks op de yogamat te staan, leerde ik echt te luisteren naar wat ik nodig had.

Ik leerde mijn grenzen aan te geven en kon blokkades opheffen op fysiek niveau door de yoga oefeningen en op mentaal niveau mijn angsten en aangeleerde patronen  ontdekken door de meditaties.

Ik durfde letterlijk even stil te staan bij wat er zich op de voorgrond afspeelde in mijn hoofd en lijf, hier niet iets van te vinden, maar mijn pijn en verdriet te omarmen zonder erin te verdrinken. 

Structureel op de yogamat staan zorgde er ook voor dat ik weer mijn hart durfde open te stellen waardoor ik beter wist wat ik nodig had in tijden van verlies en rouw.

Yoga heeft mij bewuster gemaakt en mooie houdingskwaliteiten meegegeven om meer vanuit compassie en zonder oordelen te leven voor een lichter leven.

Yoga heeft mij krachtiger gemaakt en ervoor gezorgd dat ik mezelf gunde weer vooruit te gaan om mijn mooiste leven te leven.

Yoga was niet meer weg te denken uit mijn leven en een echte life saver.

In 2015 besloot ik yogadocent te worden, want deze kennis en oefeningen wilde ik doorgeven aan de ander. Ik heb verschillende yogaopleidingen gevolgd en bijscholingen afgerond voor verdieping, mij gespecialiseerd in yin en restorative yoga en de jaren erna lessen gegeven op yogascholen in Amsterdam en Rotterdam. Inmiddels ben ik alweer een paar jaar woonachtig in Twente terug naar mijn roots waar ik mijn eigen yogastudio Zenggi Yoga run. Sinds 1.5 jaar bied ik ook online yogalessen aan op mijn anti-stress yoga platform, want ik heb ervaren dat als je yoga beoefent ook jij minder in je hoofd zit waardoor er ruimte en ontspanning in je lijf komt en stress verdwijnt.

Dat ook jij bewuster in het leven gaat staan met meer compassie voor jezelf. Zodat je wordt wie je echt wilt zijn. 

Neem de eerste stap naar de beste versie van jezelf!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Je ontdekt dankzij de stress weg yoga toolkit:

N

Hoe je van een pijnlijk lichaam naar een klachtenvrij lichaam gaat

N

Hoe je van een overstroomt hoofd naar innerlijke rust gaat

N

Dat het een heerlijke verslaving wordt waar je niet meer zonder kan

Voor wie is dit geschikt?

N

Voor vrouwen die veel stress ervaren

N

Voor vrouwen die maar door en door gaan

N

Voor vrouwen die na een traumatische gebeurtenis weer in contact willen komen met zichzelf

Bianca Grondman Zenggi Yoga

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.