Anti-stress yoga platform

“Eindelijk kunnen ontspannen voor de vrouw die maar door en door gaat”

Het online Anti stress yogaplatform in nederlands gesproken om jou uit je volle hoofd te halen voor minder stress. Ik help je met een yogaweekplan en inspireer je wekelijks in een besloten FB groep om rust, ruimte en tijd voor jezelf te maken op je yogamat waardoor ook jij weer de stralende vrouw wordt die je werkelijk wilt zijn! Er staan 120+ yogalessen op en komen er wekelijks nieuwe bij. Je investering wordt dus veel meer waard!

40+ deelnemers gingen je voor.

Voor slechts € 17 per maand kun jij je abonneren om mijn fantastische yogaplatform. En als je een half jaar of jaar abonnement afneemt krijg je er van mij waardevolle bonussen bij om je yogapractice te verdiepen.

’s Ochtends om half negen loop je het gebouw binnen van je werk. Je stress  schiet meteen omhoog als een collega naar je toe loopt en vraagt of het je nog gelukt is dat project af te krijgen. Je wilt zo graag waardering van die collega dat je gisteravond nog tot laat hebt doorgewerkt en over je grenzen bent gegaan. Niet uitgerust start jij weer je nieuwe werkdag.

Aan het einde van je drukke werkdag stap je in de auto en denkt:” Shit… wat gaan we eigenlijk eten vanavond?”

Na het eten ben je uitgeput en zou je het liefst nog een half uurtje aan yoga doen, omdat je hoofd nog helemaal vol zit en je weet dat yoga of een meditatie je zal helpen hierbij.

Dit is immers gebleken uit het verleden. Elke keer als je vroeger aan yoga of meditatie deed, ging je lekker vanuit je hoofd in je lichaam. Je bent te moe om naar yogales te gaan of een meditatie op te zoeken op YouTube. Dus zet je maar Netflix aan terwijl je door je social media aan het scrollen bent. Wat ervoor gaat zorgen dat je doodmoe naar bed gaat en slecht slaapt.

Dit is een vicieuze cirkel waar je al maanden in zit. Elke dag is hetzelfde en elke dag vraag je jezelf af waarom jij je niet kunt ontspannen en je hoofd maar door en door blijft gaan.

Het is je nog niet gelukt, omdat jij nog meer prikkels gaat opzoeken en je niet tegen jezelf kunt zeggen: “ Vandaag stop ik op tijd met werken, zodat ik wel een yogales kan volgen!” Jij weet dondersgoed dat een yoga- of meditatieles jou ooit geholpen heeft uit je volle hoofd te komen, zodat jij eindelijk ontspanning kon toelaten.

Maar soms heb je geen zin om door de regen naar de yogaschool te fietsen en op YouTube zie je door de bomen het bos niet meer vanwege het grote aanbod. Daarom lukt het je uiteindelijk niet om op de yogamat te staan.

 

Dit is het moment: “NO MORE!”

 

Ik ga ervoor zorgen dat ook jij yoga en meditatie op jouw menukaart zet. Zodat je even weer kunt opladen en ontstressen. Daarvoor hoef jij niet meer door de regen te fietsen naar de yogaschool om een les van € 17 te volgen of een half uur op YouTube te surfen om jouw ideale yogales of meditatie te vinden.

Op mijn anti-stress yoga platform vind jij alles binnen handbereik door een druk op de knop.

En kun jij jouw rustpunt vinden op je yogamat door iedere dag even helemaal weg te glijden in dat vakantiegevoel om zo nog meer stress en zelfs een burn-out te voorkomen.

Herkenbaar?

N

Je weet dat je streng bent voor jezelf maar je krijgt het niet voor elkaar om milder te zijn

N

Je vindt het lastig rust in te bouwen in jouw volle leven met carrière, kinderen en een sociaal leven ernaast

N

Je blijft over je eigen grenzen gaan in alles wat je doet om waardering te krijgen wat eindigt in stress en fysieke klachten

N

Je blijft maar door en door gaan en bij alles vraag jij je af : “Doe ik het wel goed genoeg?”

N

Het lukt je simpelweg niet meer om te ontspannen en vraagt je af: “ Stopt dit ooit, is dit het nou?”

N

Je wilt zo graag gewoon loslaten, rust vinden en je weer energiek voelen. De persoon worden die je weet dat je bent.

N

Het kost jou veel energie om maar in dat volle hoofd te zitten waardoor je niet meer kunt genieten van het moment

N

Je hebt regelmatig last van rug-, schouder- en nek klachten en inmiddels een abonnement op de fysio

Als jij je maar blijft focussen op anderen en prikkels blijft opzoeken om maar niet te hoeven voelen, blijf je die onrust in je hoofd en lijf in stand houden.

Ik spreek uit ervaring omdat ik een aantal jaren geleden maar bleef zorgen voor de ander en mezelf helemaal vergat. Ik vond dat ik alle ballen hoog moest houden omdat ik bang was mezelf tegen te komen tijdens mijn proces van rouw, verdriet en leegte.

Ik gaf geen ruimte aan aandacht, tijd en liefde die ik nodig had om voor mezelf te zorgen tijdens mijn rouwproces totdat yoga op mijn pad kwam….

Ik zal me even voorstellen 😉

Mijn naam is Bianca Grondman, Ik ben een yogadocent ( voor volwassenen en kinderen) en trauma sensitief mindfulness therapeut. Ik ben verloofd met Richard( de liefde van mijn leven), de mama van Zenggi*, creatief en kleurrijk.

Verder houd ik van dansen, drummen, mantra’s zingen, Bali, reizen en Asian food.

Maar ben ook ervaringsdeskundige bij verlies en verdriet, hierbij stil te staan en het verdriet niet weg te duwen maar te omarmen. Zijn met wat er is en luisteren naar jouw hart wat het nodig heeft. In tijden dat het leven veel van je vraagt zoals toen mijn zoontje Zenggi na 3 weken deze aarde moest verlaten. Hoe ga je om met dit verlies….

Hoe verwerk je dat mentaal maar ook fysiek.

Ik bleef destijds ook maar doorhollen in de overlevingsstand en zorgen voor de ander zodat ik maar niet bij mijn eigen rouwproces hoefde te zijn. Door weer op de yogamat te staan en te mediteren vond ik rust in mijn hoofd en werd me meer bewust van wat ik werkelijk nodig had om met dit verlies om te gaan. Ik werd wie ik wilde zijn en begon ook mijn lichaam weer te omarmen waardoor ik echt kon luisteren naar wat ik nodig had.

Door nu nog steeds dagelijks op de yogamat te staan blijf ik mijn bewustzijn voeden, leeg ik mijn hoofd, luister ik naar mijn lichaam en kan ik zo ook mijn grenzen aangeven waardoor ik geen fysieke klachten meer heb. Ik blijf stralen van binnen en van buiten.

 

 

Zo blijf ik de vrouw die ik WIL zijn.

Dat is ook voor jou mogelijk!

Door een abonnement op mijn anti-stress yoga platform te nemen waar inmiddels al zo’n 100+ yogalessen op staan. 40+ deelnemers gingen je voor.

Ik ondersteun je meditatief tijdens mijn yogalessen en geef je verschillende opties om in jouw ideale houding te komen met ondersteuning zodat jij je echt kunt overgeven aan ontspanning. Ik geef je mijn playlist met rustige muziek en opties voor geuren in je diffuser zodat je ook thuis in de sfeer komt van een live yogales en jij heerlijk kunt wegzakken in een oase van ontspanning.

Dagelijks een momentje op je yogamat met rustige muziek en aromatherapie. Op een zachte deken of een schapenvelletje ondersteund door kussens zodat jij dat vakantiegevoel dat je even helemaal niets hoeft opnieuw kunt beleven.

Besluit je een abonnement te nemen dan kun jij je ook nog eens aanmelden voor een besloten Facebook community met gelijkgestemden om elkaar te motiveren en inspireren. Daar krijg je ook de mogelijkheid om eventueel een buddy te vinden waarmee je afspreekt welke dagen je welke les gaat meedoen als een stok achter de deur.

In deze besloten Facebook community zal ik jullie iedere maandag motiveren met inspiratie talks, schotel ik je een weekplan voor en doe ik aan verzoekjes om yoga structureel op jou menukaart te zetten voor meer rust, tijd, ruimte en liefde voor jezelf.

Want dat verdien jij!

Anti-Stress Yoga Platform NU VOOR

€ 17 per mnd

onbeperkt yogalessen voor een bedrag van 1 live yogales!

=

Yin Yoga ( met lessen van 15-90 minuten) In totaal met meer dan 80 lessen

=

Yin/Yang Yoga ( met lessen van 20-90 minuten) In totaal met meer dan 30 lessen

=

Restorative Yoga ( met lessen van 30-90 minuten) In totaal met meer dan 10 lessen

=

Meditaties ( meditaties van 5-40 minuten) In totaal met meer dan 10 meditaties

=

Iedere week een nieuw yoga weekplan

=

Motiverende community op Facebook

=

Abonnement is maandelijks opzegbaar

Anti-Stress Yoga Platform NU VOOR

€ 102 per half jaar

met Hart Chakra bonus t.w.v. €39

=

Yin Yoga ( met lessen van 15-90 minuten) In totaal met meer dan 80 lessen

=

Yin/Yang Yoga ( met lessen van 20-90 minuten) In totaal met meer dan 30 lessen

=

Restorative Yoga ( met lessen van 30-90 minuten) In totaal met meer dan 10 lessen

=

Meditaties ( meditaties van 5-40 minuten) In totaal met meer dan 10 meditaties

=

Iedere week een nieuw yoga weekplan

=

Motiverende community op Facebook

=

Abonnement is per halfjaar opzegbaar

Anti-Stress Yoga Platform NU VOOR

€ 204 per jaar

Met bonus programma t.w.v €279!

=

Yin Yoga ( met lessen van 15-90 minuten) In totaal met meer dan 80 lessen

=

Yin/Yang Yoga ( met lessen van 20-90 minuten) In totaal met meer dan 30 lessen

=

Restorative Yoga ( met lessen van 30-90 minuten) In totaal met meer dan 10 lessen

=

Meditaties ( meditaties van 5-40 minuten) In totaal met meer dan 10 meditaties

=

Iedere week een nieuw yoga weekplan

=

Motiverende community op Facebook

=

Abonnement is per jaar opzegbaar

Meestgestelde vragen – FAQ

Moet ik lenig zijn om mee te kunnen doen aan de yogalessen?
Je hoeft niet lenig te zijn. Het zijn zachte yoga vormen waarin jij jezelf zoveel mogelijk mag ondersteunen.
Ik heb nog nooit aan yoga gedaan is dit platform wel geschikt voor mij?
De  meeste lessen op het platform zijn geschikt voor iedereen. Volg misschien een paar keer een yin of  hatha achtige yogales live zodat jij er al een beetje bekend mee bent. Maar is niet perse een must.
Heb ik yogaprops (extra hulpmiddelen) nodig?
Het is wel handig dat je tenminste een yogamat en meditatiekussen of yogabolster thuis aanschaft voor extra ondersteuning
Welke yogalessen staan erop?
Voornamelijk Yin yogalessen maar ook yin/yang yoga, restorative yoga, yoga nidra en meditaties. Elke les heeft een thema. Lessen specifiek voor de nek en rug, lessen voor het slapen gaan, lessen voor het seizoen of verdiepingslessen met een thema (chakra’s)
Hoe lang duren de yogalessen?
Er zitten yogalessen en meditatie’s bij van 5 min bij tot lessen van 1.5 uur
Zit ik aan dit abonnement vast?
Nee je kunt het abonnement maandelijks opzeggen mits je 2 weken voor aanvang nieuwe factuur je abonnement per mail opzegt. Het maandbedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd zodat jij daar ook geen omkijken meer naar hebt.

Wat anderen zeggen:

De yin yoga lessen van Bianca zijn echt super fijn. Bianca is een ontzettend warme en kundige lerares die veel uitleg geeft over welk effect de houdingen hebben op welke organen en chakras. Ook loodst ze je op liefdevolle wijze door de oefeningen heen en geeft ze ook altijd alternatieve houdingen bij blessures. Ik ervaar haar lessen als mijn onmisbare vaste ‘oplaadmoment’ voor de week. Na afloop stroomt dan de energie altijd weer vrijelijk door mijn lijf – heerlijk!

Debbie Tejares

Specialist interne communicatie

De restorative-yoga lessen van Bianca zijn voor iedereen een aanrader, ook als je nog nooit yoga beoefend hebt. Na elke les voel ik meer ruimte en rust in mijn hoofd en lichaam. De (stretchende) poses van 3 á 5 minuten elk zijn een overgave aan de zwaartekracht maken je daardoor veel leniger.
Bianca haar liefdevolle en stralende aanwezigheid creëert een ongedwongen en ontspannen sfeer in elke les.
C. Van Herwijnen

Illustrator/ Art teacher

“Door een zeer traumatische ervaring was ik niet in staat aan een yoga groepsles deel te nemen.  Vrienden hebben ervoor gezorgd dat Bianca ongeveer 5 maanden wekelijks bij mij thuis Yin en Restorative yoga kwam geven. Deze vorm van yoga is heel rustig en zacht. De begeleiding van Bianca gaf me een veilig gevoel en vertrouwen wat heeft bijgedragen dat ik weer meer balans in mijn lichaam en geest voel. Inmiddels volg ik weer groepslessen”

T.Van Akkeren

Hallo Bianca,
Ik wil je al een langere tijd een mail sturen en nu is het moment daar. Ik ben je namelijk zo ontzettend dankbaar. Sinds november zit ik thuis met een burn-out. Via de yogaschool begon ik met het volgen van online lessen en sinds ik een les van jou ontdekt heb volg ik bijna alleen maar jouw lessen, wat een godsgeschenk.

Je warmte, liefdevolle aanwezigheid en heerlijke aardsheid maken dat ik iedere keer weer zo fijn in mezelf kan zakken. Ik had nooit gedacht dat dat zo mogelijk zou zijn, op afstand en toch dichtbij. Wat ook erg fijn is, is dat je regelmatig contact maakt met ‘de mensen thuis’, ik voel me dan gek genoeg toch gezien :).

Dus: dankjewel! Dat je me wat dichter bij mij brengt. Erg waardevol.

anomien