Bianca

Grondman

yogadocent & mindfulnesstrainer

Mijn verhaal

Lieve lezer,

Mijn naam is Bianca Grondman, yogadocent ( voor volwassenen en kinderen) en gecertificeerd mindfulnesstrainer volgens de MBSR/ MBCT methode en trauma sensitief mindfulness therapeut. Verloofd metRichard de liefde van mijn leven, mama van Zenggi*, creatief, kleurrijk en positief ingesteld.

Maar ook ervaringsdeskundige bij verlies en rouw, hierbij stil te staan…, dit verlies niet weg te duwen maar te omarmen. Luisteren naar jouw hart wat het nodig heeft in tijden dat het leven veel van je vraagt zoals toen mijn zoontje Zenggi na 3 weken deze aarde moest verlaten. Hoe ga je om met dit verlies….

Hoe verwerk je dat mentaal maar ook fysiek. Wat mij heeft geholpen is yoga, mediteren en goed voor mezelf zorgen. Stil staan bij wat er gebeurd is, dit bespreekbaar maken en goed luisteren naar je lichaam, wat het nodig heeft om te herstellen.

Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal.

Ik ook ; 13 jaar geleden moest ik mijn zoontje Zenggi na 3 weken laten gaan. Deze 3 weken van verbinding met mijn zoontje op zielsniveau bracht mij weer dichter bij mezelf. Daar ben ik hem en mijzelf eeuwig dankbaar voor. De intense, diepe verbinding met Zenggi heeft het verlies omgezet in een groot geluk dat ik voor altijd bij me draag.

Zoals mijn zoon mij inspireerde in de kracht van zijn leven en mij spiegelde wie IK was, wil ik vrouwen inspireren, wat hun verhaal ook is, om te blijven luisteren naar dat kleine meisje dat nog altijd in hen zit, wat zij nodig heeft.

Ik reik je mijn hand en neem je via yoga mee op reis door je eigen lichaam naar de kern van het bestaan, naar je gevoel, je emotie, naar de stilte, terug naar de basis. 

Ons lichaam is namelijk naast een prachtig huis voor onze ziel ook de toegangspoort voor al ons bewustzijn.

Zo is ZENGGI YOGA ontstaan; yoga en mindfulness voor iedereen

Samen gaan we op reis via mijn online yoga programma’s, cursussen, anti stress yoga platform en yogaweekenden. Maar ook live tijdens mijn yogalessen en mindfulnesstrainingen. Leren om mindfull te leven, dit dagelijks toe te passen en zo goed voor jezelf te zorgen.

In een veilige omgeving waarin rust, sereniteit maar ook humor centraal staat, ben ik er voor je.

Jezelf ontdekken is de mooiste reis die je kunt maken.

Wie reist er mee?

Namaste,

Bianca

Mijn missie

Via yoga en meditatie diep contact maken met jezelf. Vanuit het denken naar het voelen gaan en eens echt te luisteren naar je hart, want dat klopt!
Jou tools en inspiratie mee geven voor een goede balans en innerlijke wijsheid om zo in je eigen kracht te staan. Recht vanuit mijn hart voor JOU.

Word je er moe van dat je je elke dag afvraagt of je het wel goed genoeg doet?

Ik help vrouwen die maar door en door gaan en te veel van zichzelf vragen Stop met rennen voor anderen en sta eens stil bij jezelf…. Zet je eerste stap en download mijn GRATIS “Stress weg yoga toolkit” met twee heerlijke ontspannende yogalessen.  
dit veld niet invullen s.v.p.
Bianca Grondman Zenggi Yoga