Yoga en Mindfulness Twente

Yoga & Mindfulness Twente ( rond Denekamp , Beuningen , oldenzaal, Hengelo & Borne)

Hoi ik ben Bianca Grondman, yogadocent (RYT 300 voor kids en volwassenen) ¬†Gecertificeerd mindfulnesstrainer volgens MBSR / MBCT methode en woonachtig in Twente. Naast live yogalessen in mijn yogastudio in Beuningen ( tussen Oldenzaal en Denekamp ) bied ik ook online yogalessen aan in de vorm een yoga platform en yogaprogramma’s.

Ik ben verloofd met Richard en mama van Zenggi* en draag zijn naam voort in mijn yogastudio ZENGGIYOGA. Wat staat voor RUST EN LEVENSENERGIE vanuit het hart. We zijn in 2021 verhuist van Amsterdam naar het mooie Twente, terug naar mijn roots.

 

 

Hieronder een ¬†tv opname van het progamma “Altijd Jong” waaraan ik in 2022 aan meegewerkt heb. Daarin de vermelding van mijn jaarlijkse yogaweekend Twente. Dit heerlijke yogaweekend geef ik dit jaar van 25 t/m 27 augustus!

Recht vanuit mijn hart bied ik aan

Met open armen ….

Een online yoga progamma waar we de diepte in gaan op energetisch niveau met yin yoga, aromatherapie en meditatie’s

Yoga platform

Onbeperkt online Yoga lessen meditatie’s en inspiratie. Wekelijks nieuwe lessen

Mindfulness

De 8 wekelijkse mindfulness training volgens de MBSR/MBCT methode gegeven in Twente e.o.

Maandelijks inspiratie in je mailbox ontvangen?

Meld je dan hieronder aan. Dan krijg je meteen in je mailbox van mij terug een heerlijke yin yogales voor het slapen gaan!