Yoga lessen op locatie

Yogalessen in het mooie Twente. Binnen en buitenlessen.
Yin,Yang/Yin, Restorative Yoga, Kinder Yoga en prive yogalessen

Gratis proefles

LET OP; MAANDAG 18, VRIJDAG 22 EN ZATERDAG 23 OKTOBER WORDEN DE YOGALESSEN EENMALIG GEGEVEN IN DE PEUTERZAAL VAN BREEDWIJS AAN DE HELMICHSTRAAT 42B!(VANWEGE KLEINE VERBOUWING OP HET STAKENBOER)

Vanaf september (2021) ga ik in Oldenzaal live Yoga lessen geven. We verhuizen naar de stad waar ik geboren en getogen ben. Back to my roots! En dat voelt goed.

Wil jij ook kennismaken met mijn manier van yogales geven, meld je dan alvast aan voor een gratis proefles! Dan krijg je van mij de nodige gegevens.

Ik heb mij gespecialiseerd in Yin,Yin/Yang en Restorative yoga. Yogavormen die zich richten naar binnen en buiten. Yin yoga richt zich op een diepe stretch bij het bindweefsel, terwijl Restorative yoga zich richt op het herstellen van je lichaam. Bij beide yogavormen werk ik met yogaprops en aromatherapie, en kijk ik samen met jou naar de houding die bij JOU past. In de Yin Yang lessen begin ik met een rustige ochtend flow waarin enkele zonnegroeten  en eindig de les met Yin stretches ( zittend of liggend uitgevoerd) om heerlijk het weekend mee te beginnen.

In de toekomst zal ik ook kinderyoga in Oldenzaal en Hengelo gaan geven en priveles op maat.

Adres: Boerderij Stakenboer, Burgemeeseter Wallerstraat 115 Oldenzaal

Rooster: Vanaf september 2021

Vrijdagavond: Yin yoga 18.30-19.45 /   Restorative yoga 20.15-21.30

Zaterdagochtend : Yin Yang yoga 8.00-9.00 / Yin yoga 9.30-10.45 / Yin yoga 11.30-12.45

VANAF MAANDAGAVOND 27 SEPTEMBER OOK YOGALESSEN!

Maandagavond: Yin/Yang yoga 18.30-19.45 / Yin yoga 20.15-21.30

 

Reserveer je plek ( na aankoop les/abonnement) voor dat je naar de les komt op mijn reserveringsagenda om zeker te zijn van een plek! Mocht je een yogamat thuis hebben neem die dan mee.

Ik zie je op de mat!

Ik hanteer de RIVM richtlijnen die van toepassing zijn.

 

 

Abonnementen

Ben je na de proefles enthousiast geworden, en zou je vaker een les van mij willen volgen in Oldenzaal, bied ik een aantal mogelijkheden aan. Klik hieronder voor meer info.

“The Quieter we become, the more you are able to hear” Rumi