Yoga lessen Twente

Yogalessen in het mooie Twente. Binnen en buitenlessen.
Yin,Yang/Yin, Restorative Yoga, Kinder Yoga en prive yogalessen

Gratis proefles

Yogalessen Twente

LET OP; heuglijk nieuws!

Vanaf december(2021) ga ik in Beuningen live Yoga lessen geven. Daar huur ik samen met yogadocente Silvia Olde Scholtenhuis een prachtige yogaruimte omgeven door het twentsche landschap.

We zijn inmiddels verhuisd naar twente waar ik geboren en getogen ben. Back to my roots! En dat voelt goed.

Wil jij ook kennismaken met mijn manier van yogales geven, meld je dan aan voor een gratis proefles! Dan krijg je van mij de nodige gegevens, en gaan wij elkaar op de yogamat ontmoeten.

Ik heb mij gespecialiseerd in Yin,Yin/Yang en Restorative yoga. Yogavormen die zich richten naar binnen en buiten. Yin yoga richt zich op een diepe stretch bij het bindweefsel, terwijl Restorative yoga zich richt op het herstellen van je lichaam. Bij beide yogavormen werk ik met yogaprops en aromatherapie, en kijk ik samen met jou naar de houding die bij JOU past. In de Yin Yang lessen begin ik met een rustige ochtend flow, balans oefeningen en eindig of begin de les met Yin stretches ( zittend of liggend uitgevoerd) om heerlijk het weekend mee te beginnen.

Vanaf maart zal ik ook kinderyoga ( 4-8 jaar/ 8-12 jaar) op 2 woensdagmiddagen per maand in de yogastudio in Beuningen gaan geven en priveles op maat.

Adres yogastudio:

Erve Sleierink Harbertweg 1 Beuningen ( 8 min vanaf Oldenzaal centrum) neem de N342 weg richting Denekamp 😉

De yogastudio heeft vloerverwarming en een prachtig uitzicht over het twentsche landschap!

NIEUW LESROOSTER 2022:

Dinsdagochtend: Yin yoga 9.30-10.45

Dinsdagavond: Yin yoga 18.30-19.45 Yin/Restorative yoga 20.00-21.15

Zaterdagochtend : Yin/ Yang yoga 8.00-9.00  Yin yoga 9.30-10.30  Yin/Restorative yoga 11.00-12.00

Reserveer je plek ( na aankoop les/abonnement) voordat je naar de les komt op mijn reserveringsagenda om zeker te zijn van een plek! Mocht je een yogamat thuis hebben neem die dan mee.

Ik zie je op de mat!

 

 

Abonnementen

Ben je na de proefles enthousiast geworden, en zou je vaker een les van mij willen volgen in Beuningen, bied ik een aantal mogelijkheden aan. Klik hieronder voor meer info.

“The Quieter we become, the more you are able to hear” Rumi