Yoga weekend Twente

Yogaweekend twente 2 t/m 4 september 2022

Weekend vol yoga, mindfulness, essential oils en healthy food middenin de natuur.

Lokatie yogaweekend twente

Op een prachtige historische plek omringd door bos en weide ligt deze oerboerderij in het beschermde gebied van natuurmonumenten. Een plek waar je een wordt met de natuur, en helemaal tot rust en jezelf kunt komen. Direct naast de boerderij loopt een wandelpad, waar je zowel korte als lange wandelingen kunt maken door het prachtige glooiende landschap van twente. 

Accomodatie van het yoga weekend twente

De oerboerderij beschikt over 13 slaapkamers waarvan er 7 voor 2 personen en 6 voor 1 persoon zijn ingericht.

Op het oude deel van de oerboerderij zijn hippe bedsteekamers gemaakt. 5 voor 1 persoon en 5 voor 2 personen. Deze bedsteekamers beschikken allemaal over een eigen douche, maar delen de toiletten. In het oude voorhuis zijn op de eerste verdieping nog eens 2 tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer gemaakt. Deze hebben centrale douches en toiletten.

Daarbij is er een grote eetruimte, een gezellige knusse woonkamer met open haard en een prachtige tuin aanwezig, waar we s’avonds een kampvuurtje stoken.

Essential oils/ aromatherapie/ healthy food tijdens het yogaweekend twente

Dit yogaweekend staat in het teken van Yoga en mindfulness, maar geeft ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over essential oils en deze toe te passen in ons dagelijks leven en je yoga practice. Ook een weekend om te genieten van heerlijke, eerlijke vers bereide vegetarische maaltijden vanuit het hart gemaakt 

Dagelijks schema yogaweekend twente

 

DAG 1

Vrijdag komen we 17.00 aan op de oerboerderij. Hier ontmoeten we elkaar met een healthy welkomsdrankje. Daarna starten we gezamelijk met een fijne intro Yogales om even te landen. Hierna genieten we van een (h)eerlijk vers bereid diner en sluiten deze dag af met een gezellig kampvuurtje buiten omringd door het prachtige twentsche landschap.

DAG 2

De zaterdag starten we met een yin/yang yogales. We ontbijten hierna in stilte, en hebben daarna voldoende de tijd om de omgeving te verkennen. ‘S middags staat er een heerlijke  lunch voor je klaar. Daarna kun je vrijblijvend meedoen met een workshop over essential oils en je eigen roller maken die je tijdens dit weekend kan inzetten op je huid voor verdieping. Laat in de middag zien we elkaar weer tijdens een zachte Yin yogales. Na deze les staat er weer een bijzonder diner op ons te wachten met liefde gemaakt. We sluiten de dag af met een kampvuurtje buiten ( als je dat wilt natuurlijk) Muziek instrumenten zijn zeer welkom!

DAG 3

Zondag ( voor de liefhebbers ) in de vroege ochtendglorie een stiltewandeling waarin we misschien wel een hert mogen begroeten, of andere dieren in het bos. Daarna volgt er een heerlijke yin/yang yogales in de fijne yogaruimte boven. We ontbijten hierna ook in stilte. Verder is er ruimte om een massage of prive yogales te boeken. Rond lunchtijd staat er weer een heerlijke lunch op ons te wachten. Daarna is er tijd om even de buitenlucht in te gaan, en sluiten we dit weekend af met een restorative yoga, en eindigen we samen in meditatie om dit weekend af te sluiten.

Prijzen yogaweekend*

DE OUDE DEEL

– Bedsteekamer ( tweepersoonsbed), op basis van 2 personen/ eigen douche/ gedeeld toilet  €450 EURO P.P.

– Bedsteekamer, op basis van 1 persoon/eigen douche/ gedeeld toilet €475 EURO P.P.

HET OUDE VOORHUIS

– Eenpersoonskamer, op basis van 1 persoon / gedeelde douche/ gedeeld toilet € 425 EURO P.P.

* Na ontvangst van de factuur, dient het volledige bedrag binnen 14 dagen voldaan te worden.

 

Wat is inbegrepen bij dit yogaweekend:

* Accommodatie

* 4 yoga practices (o.a. restorative, yin, yin/yang yoga) met Bianca Grondman

* Een bodyscan/ meditatie

* workshop essential oils/ incl. essential oil roller voor op je huid van DoTerra met Marielle Nap

* Stiltewandeling

* Handdoeken

* Opgemaakte bedden

* 2x een stilte ontbijt, 2x lunch, 2x diner en healthy snacks

* Onbeperkt Thee, koffie, water

* Het gebruik van yoga matten, yogabolsters, yogablokken en meditatiekussens

* Wifi

* Iedere avond een kampvuur

WAT IS NIET INBEGREPEN:

* Transfer van en naar het verblijf

* Extra activiteiten

* prive yoga sessie

* massage 

Diverse kamers

We hebben diverse kamers 1 en 2 persoons de prijzen zijn per persoon.
Kom je met 2 personen dan vul je 2 in bij de bestelling.

ALS DIT WEEKEND NIET DOOR KAN GAAN VANWEGE RIVM MAATREGELEN VIA DE OVERHEID KRIJG JE JOU BETALING GEWOON WEER TERUG GESTORT!

“The Quieter we become, the more you are able to hear” Rumi