Yoga weekend Twente

Yogaweekend twente 25 t/m 27 augustus 2023 ( LET OP!!! Dit yogaweekend is helaas GECANCELD. Volgend jaar nieuwe datum en lokatie🧘🏽‍♂️) 

Weekend vol yoga, mindfulness, estatic dance, healing massages, aromatherapie en healthy food middenin de natuur.

Lokatie yogaweekend twente

Op een prachtige historische plek omringd door bos en weide ligt deze oerboerderij in het beschermde gebied van natuurmonumenten. Een plek waar je een wordt met de natuur, en helemaal tot rust en jezelf kunt komen. Direct naast de boerderij loopt een wandelpad, waar je zowel korte als lange wandelingen kunt maken door het prachtige glooiende landschap van twente. 

Accomodatie van het yoga weekend twente

De oerboerderij beschikt over 13 slaapkamers waarvan er 7 voor 2 personen en 6 voor 1 persoon zijn ingericht.

Op het oude deel van de oerboerderij zijn hippe bedsteekamers gemaakt. 5 voor 1 persoon en 5 voor 2 personen. Deze bedsteekamers beschikken allemaal over een eigen douche, maar delen de toiletten. In het oude voorhuis zijn op de eerste verdieping nog eens 2 tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer gemaakt. Deze hebben centrale douches en toiletten.

Daarbij is er een grote eetruimte, een gezellige knusse woonkamer met open haard en een prachtige tuin aanwezig, waar we s’avonds lekker naar de sterren kunnen kijken.

Yoga/ mindfulness/ estatic dance & healthy food tijdens het yogaweekend twente

Dit yogaweekend staat in het teken van Yoga en mindfulness. En een weekend om alle blokkades op te heffen door te dansen. Te voelen hoe bevrijdend dat kan zijn. Ook een weekend om te genieten van heerlijke, eerlijke vers bereide vegetarische maaltijden vanuit het hart gemaakt. Naast het progamma is er ook veel vrije tijd om een healing massage te ondergaan, en te wandelen in de prachtige natuur van Twente, waar je zo in wandelt. 

Dagelijks schema yogaweekend twente

 

DAG 1

Vrijdag komen we 17.00 aan op de oerboerderij. Hier ontmoeten we elkaar met een healthy welkomsdrankje. Daarna starten we gezamelijk in een openings circle in de yoga shala boven. Hierna genieten we van een (h)eerlijk vers bereid diner en sluiten deze dag af met een heerlijke Restorative/ yin yoga.

DAG 2

De zaterdag starten we met een yin/yang yogales. Na het ontbijt hebben we voldoende de tijd om de omgeving te verkennen, of een massage te boeken. ‘S middags staat er een heerlijke  lunch voor je klaar. Daarna kun je vrijblijvend meedoen aan het estatic dance hour middenin de natuur met opzwepende muziek om helemaal los te gaan. Ook is er vrije tijd voor een massage of een wandeling. ‘S avonds staat er weer een bijzonder diner op ons te wachten met liefde gemaakt. We sluiten de dag af met een heerlijke yoga Nidra begeleid met een klankschaal healing.

DAG 3

Zondag ( voor de liefhebbers ) in de vroege ochtendglorie een stiltewandeling waarin we misschien wel een hert mogen begroeten, of andere dieren in het bos. Daarna volgt er een heerlijke yin/yang yogales. We ontbijten hierna ook in stilte. Verder is er ruimte voor een massage of gewoon even niets…. Rond lunchtijd staat er weer een heerlijke lunch op ons te wachten. Daarna is er voldoende tijd om even de buitenlucht in te gaan of een massage te nemen en sluiten we dit weekend af in een closing circle.

Prijzen yogaweekend*

DE OUDE DEEL

– Bedsteekamer ( tweepersoonsbed), op basis van 2 personen/ eigen douche/ gedeeld toilet  €525 EURO P.P.

– Bedsteekamer, op basis van 1 persoon/eigen douche/ gedeeld toilet €575 EURO P.P.

HET OUDE VOORHUIS

– Eenpersoonskamer, op basis van 1 persoon / gedeelde douche/ gedeeld toilet € 525 EURO P.P.

* Na ontvangst van de factuur, dient het volledige bedrag binnen 14 dagen voldaan te worden.

 

 Wat is inbegrepen bij dit yogaweekend:

* Accommodatie

* 4 yoga practices (o.a. restorative, yin, yin/yang,  yoga nidra met klankschaal healing) 

* Een compassie  meditatie vanuit de mindfulnesstraining

* Begeleide estatic dance 1,5 hour

* Stiltewandeling

* Handdoeken

* Opgemaakte bedden

* 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner en healthy snacks

* Onbeperkt Thee, koffie, water

* Het gebruik van yoga matten, yogabolsters, yogablokken en meditatiekussens

* Wifi

WAT IS NIET INBEGREPEN:

* Transfer van en naar het verblijf

* Extra activiteiten

* prive yoga sessie

* massage

Diverse kamers

We hebben diverse kamers 1 en 2 persoons de prijzen zijn per persoon.
Kom je met 2 personen dan vul je 2 in bij de bestelling.

 

“The Quieter we become, the more you are able to hear” Rumi