Bianca

Grondman

yogadocent & mindfulnesstrainer

Mijn verhaal

Lieve lezer,

Mijn naam is Bianca Grondman, de verloofde van Richard en mama van Zenggi*. Ik ben yogadocent ( voor volwassenen en kinderen) en gecertificeerd mindfulnesstrainer, creatief, kleurrijk en positief ingesteld.

Maar ook ervaringsdeskundige bij verlies en verdriet, hierbij stil te staan….stil staan, dit niet wegduwen maar omarmen. Zijn met wat er is, en luisteren naar jouw hart wat het nodig heeft. In tijden dat het leven veel van je vraagt zoals toen mijn zoontje Zenggi na 3 weken deze aarde moest verlaten. Hoe ga je om met dit verlies….

Maar ook bij verlies door een miskraam. (In nederland krijgen 25.000 vrouwen per jaar hiermee te maken) daar kan ik over mee praten. Hoe verwerk je dat mentaal maar ook fysiek. Wat mij heeft geholpen is yoga, mediteren en goed voor mezelf zorgen. Stil staan bij wat er gebeurd is, dit bespreekbaar maken en goed luisteren naar je lichaam, wat het nodig heeft om te herstellen.

De diepste verbinding met Zenggi liet mij echt in contact komen met mezelf en te kiezen wat goed voor MIJ is.
Yoga, meditatie en goed voor mezelf te zorgen ( van mezelf houden), hebben dit verlies omgevormd tot een groot geluk die ik voor altijd bij me draag.

Ik heb alles wat het leven mij geleerd heeft verwerkt in een mooi online mindfulness yoga programma, en draag dit uit tijdens mijn yogalessen en mindfullness trainingen. Recht vanuit mijn hart voor moeders, vaders, vrouwen, mannen en kinderen die wat begeleiding nodig hebben omdat het leven soms veel van ze vraagt. 

Ik ben er voor je!

Mijn missie

Via yoga en meditatie diep contact maken met jezelf. Vanuit het denken naar het voelen gaan en eens echt te luisteren naar je hart, want dat klopt!
Jou tools mee geven voor een goede balans en innerlijke wijsheid om zo in je eigen kracht te staan. Recht vanuit mijn hart voor JOU.