Bianca

Grondman

yogadocent & mindfulnesstrainer

Mijn verhaal

Lieve lezer,

Mijn naam is Bianca Grondman, de verloofde van Richard en mama van Zenggi*. Ik ben yogadocent ( voor volwassenen en kinderen) en gecertificeerd mindfulnesstrainer, creatief, kleurrijk en positief ingesteld.

Maar ook ervaringsdeskundige bij verlies en verdriet, hierbij stil te staan….stil staan, dit niet wegduwen maar omarmen. Zijn met wat er is, en luisteren naar jouw hart wat het nodig heeft. In tijden dat het leven veel van je vraagt zoals toen mijn zoontje Zenggi na 3 weken deze aarde moest verlaten. Hoe ga je om met dit verlies….

Maar ook bij verlies door een miskraam. (In nederland krijgen 25.000 vrouwen per jaar hiermee te maken) daar kan ik over mee praten. Hoe verwerk je dat mentaal maar ook fysiek. Wat mij heeft geholpen is yoga, mediteren en goed voor mezelf zorgen. Stil staan bij wat er gebeurd is, dit bespreekbaar maken en goed luisteren naar je lichaam, wat het nodig heeft om te herstellen.

Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal.

Ik ook ; 13 jaar geleden moest ik mijn zoontje Zenggi na 3 weken laten gaan maar deze 3 weken van verbinding met mijn zoontje op zielsniveau bracht mij weer bij mezelf. Daar ben ik hem en mijzelf eeuwig dankbaar voor. De intense, diepe verbinding met Zenggi heeft het verlies omgezet in een groot geluk dat ik voor altijd bij me draag.

 Zoals mijn zoon mij inspireerde in de kracht van zijn leven en mij spiegelde wie IK was, wil ik vrouwen inspireren, wat hun verhaal ook is, om te blijven luisteren naar dat kleine meisje dat nog altijd in hen zit, wat zij nodig heeft.

Ik reik je mijn hand en neem je via yoga mee op reis door je eigen lichaam naar de kern van het bestaan, naar je gevoel, je emotie, naar de stilte, terug naar de basis. Om met open armen je hart te verwarmen, en je innerchild te begroeten. 

Ons lichaam is namelijk naast een prachtig huis voor onze ziel ook de toegangspoort voor al ons bewustzijn.

 Zo is ZENGGI YOGA ontstaan; yoga en mindfulness voor iedereen

 Samen gaan we op reis via mijn online yoga programma’s, cursussen, yoga platform maar ook live tijdens mijn yogalessen en mindfulnesstrainingen. Leren om mindfull te leven, dit dagelijks toe te passen en zo goed voor jezelf te zorgen.

 In een veilige omgeving waarin rust, sereniteit maar ook humor centraal staat, ben ik er voor je.

Jezelf ontdekken is de mooiste reis die je kunt maken.

Wie reist er mee?

Liefs,

Bianca

Mijn missie

Via yoga en meditatie diep contact maken met jezelf. Vanuit het denken naar het voelen gaan en eens echt te luisteren naar je hart, want dat klopt!
Jou tools mee geven voor een goede balans en innerlijke wijsheid om zo in je eigen kracht te staan. Recht vanuit mijn hart voor JOU.

Gun jij Claudia een leven zonder beperkingen?

 

 

Ik kwam Claudia tegen afgelopen zomer met haar partner Bert op de camping in de Belgische ardennen. Een bijzondere krachtige vrouw die vecht tegen haar slopende MS ziekte. Ze heeft een stamceltherapie behandeling gevonden die alleen uitgevoerd in Rusland kan worden, en goede resultaten boekt.  Een behandeling dat een vermogen kost, en niet vergoed wordt door een verzekering. Ik help Claudia een handje mee door t/m eind november €5 aan haar crowdfund actie te doneren per aankoop voor een van mijn online yoga progamma’s/ platform of cursussen.

Helend voor JOU, en ook een beetje voor Claudia.

Meer weten over Claudia en haar crowdfundingsactie die ze samen met haar dochter en partner heeft opgezet? Klik dan hieronder op DONEER.