Gratis E-BOOK

Yoga in je leven verweven

Herkenbaar?

N

Ik zou graag weer willen voelen en luisteren naar wat ik echt nodig heb

N

Ik zou graag meer rust willen in mijn hoofd

N

Ik zou graag yoga willen volgen maar ik weet niet of ik lenig genoeg hiervoor ben

N

Ik zou graag iedere dag op de yogamat staan

 

N

Ik zou grrag beter voor mijn lichaam en mijn geest willen zorgen

N

Ik zou graag meer in het moment willen leven

N

Ik zou graag beter willen slapen

Gratis E-Book ” Yoga in je leven verweven”

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

“Door een zeer traumatische ervaring was ik niet in staat aan een yoga groepsles deel te nemen.  Vrienden hebben ervoor gezorgd dat Bianca ongeveer 5 maanden wekelijks bij mij thuis Yin en Restorative yoga kwam geven. Deze vorm van yoga is heel rustig en zacht. De begeleiding van Bianca gaf me een veilig gevoel en vertrouwen wat heeft bijgedragen dat ik weer meer balans in mijn lichaam en geest voel. Inmiddels volg ik weer groepslessen”

 
T.Van Akkeren

De yin yoga lessen van Bianca zijn echt super fijn. Bianca is een ontzettend warme en kundige lerares die veel uitleg geeft over welk effect de houdingen hebben op welke organen en chakras. Ook loodst ze je op liefdevolle wijze door de oefeningen heen en geeft ze ook altijd alternatieve houdingen bij blessures. Ik ervaar haar lessen als mijn onmisbare vaste ‘oplaadmoment’ voor de week. Na afloop stroomt dan de energie altijd weer vrijelijk door mijn lijf – heerlijk!

Debbie Tejares

Specialist interne communicatie

De restorative-yoga lessen van Bianca zijn voor iedereen een aanrader, ook als je nog nooit yoga beoefend hebt.
Na elke les voel ik meer ruimte en rust in mijn hoofd en lichaam.
De (stretchende) poses van 3 á 5 minuten elk zijn een overgave aan de zwaartekracht maken je daardoor veel leniger.
Bianca haar liefdevolle en stralende aanwezigheid creëert een ongedwongen en ontspannen sfeer in elke les.

C. Van Herwijnen

Illustrator/ Art teacher

 

Hallo Bianca,

Ik wil je al een langere tijd een mail sturen en nu is het moment daar. Ik ben je namelijk zo ontzettend dankbaar. Sinds november zit ik thuis met een burn out. Via Yogapoint begon ik met het volgen van online lessen en sinds ik een les van jou ontdekt heb volg ik bijna alleen maar jouw lessen, wat een godsgeschenk.
Je warmte, liefdevolle aanwezigheid en heerlijke aardsheid maken dat ik iedere keer weer zo fijn in mezelf kan zakken. Ik had nooit gedacht dat dat zo mogelijk zou zijn, op afstand en toch dichtbij. Wat ook erg fijn is, is dat je regelmatig contact maakt met ‘de mensen thuis’, ik voel me dan gek genoeg toch gezien :).
Dus: dankjewel! Dat je me wat dichterbij mij brengt. Erg waardevol.
anoniem

ONLINE YOGA PROGAMMA

Ik vind jou programma ” met open armen je hart verwarmen” geweldig. Voor mij is deze vorm van Yoga helemaal nieuw, en blijkt het goed bij me te passen. Ik ben mij steeds meer bewust van mijn lijf en hoe ik hier d.m.v. jou meditatie en begeleiding invloed op kan uitoefenen. Ik laat het leven meer toe. Het doet ook veel met mijn emotie, wanneer ik gevoelens toe laat, en merk dat ik er steeds minder bang voor ben. Bianca voor mij kwam jij op het juiste moment terug in mijn leven. Heel hartelijk dank hiervoor.

M.Baake

zorgverlener

Voor wie is dit Yoga progamma bedoeld?

Voor alle vrouwen en moeders na het verlies van hun baby weer beter contact te laten maken met zichzelf. Met je lichaam, gevoel en emotie en je ademhaling om zo een breder bewustzijn te creëren, waardoor je beter je hart kunt volgen. Zo weet je beter wat je nodig hebt in tijden van verlies en rouw, zonder in de overlevingsstand te schieten.

Ik heb nog nooit yoga gedaan. Is dit programma wel geschikt voor mij?
De yoga en meditatie oefeningen zijn voor iedereen geschikt. Ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. Uitleg over de yogahoudingen en aanpassingen leg ik uit in een leerboek, en in de video’s
Hoe lang duurt dit online yogaprogramma?
Het programma bestaat uit 7 modules. Elke week ontvang je een nieuwe module. Als je elke week een module afmaakt duurt het 7 weken. Maar je doet het in je eigen tijd en je eigen tempo. Het programma blijft voor altijd voor jou toegankelijk
Is dit een online programma?
Dit is een online programma. Je doorloopt het programma in je eigen tijd, in je eigen veilige omgeving. Je neemt deel via je computer, tablet of smartphone. Mits je het online programma Exclusief koopt, waarin je ook live een verwendag (one day retreat) geheel verzorgd door mij op onze boerderij kunt ervaren ( in de zomer)
Wanneer kan ik beginnen?

Vanaf 7 januari 2021 is het programma beschikbaar

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.