Je kunt nu voor 17 euro per maand ( dat is 1 live yogales op de yogaschool!)
een maand, jaar of halfjaar abonnement afnemen op mijn anti stress yoga platform met 120+ yogalessen en meditaties.
Met fantastische bonussen

Fantastisch dat je mee gaat doen
met mijn Stress weg Yoga toolkit

Jij weet natuurlijk al dat de yogalessen die jij in je mailbox ontvangt ontzettend fijn en ondersteunend zijn om jou uit je volle hoofd te halen waardoor je minder stress en meer ontspanning zult ervaren.

Maar eerlijk … jij weet ook wel dat je er met 2 lessen niet bent. Als je structureel op je yogamat komt opdagen, zul je meer ruimte in je hoofd krijgen en minder stress in je lijf,waardoor rug-, schouder en nekklachten zullen verminderen. Eindelijk zul je eens gaan stoppen met maar door en door en door te gaan.

Nou dan heb ik goed nieuws voor je!

Stap wekelijks met mij op je yogamat door een abonnement op mijn Anti-stress yoga platform te nemen en zo yoga structureel op jouw menukaart te zetten. Ik ga je motiveren dit vol te houden met de juiste mindset!

En ook jij de vrouw wordt die je wilt zijn!

Herkenbaar?

N

Je weet dat je streng bent voor jezelf maar je krijgt het niet voor elkaar om milder te zijn

N

Je vind het lastig rust in te bouwen in jouw volle leven met carrière, kinderen en een sociaal leven ernaast

N

Je vind het lastig rust in te bouwen in jouw volle leven met carrière, kinderen en een sociaal leven ernaast

N

Je blijft over je eigen grenzen blijft gaan in alles wat je doet om waardering te krijgen wat eindigt in stress en fysieke klachten

N

Je blijft maar door en door gaan en bij alles vraag jij je af : “Doe ik het wel goed genoeg?”

N

Het lukt je simpelweg niet meer om te ontspannen en je vraagt je af: “ Stopt dit ooit, is dit het nou?”

N

Je wilt zo graag gewoon loslaten, rust vinden en je weer energiek voelen. De persoon worden die je weet dat je bent.

N

Het kost jou veel energie om maar in dat volle hoofd te zitten waardoor je niet meer kunt genieten van het moment

N

Je hebt regelmatig last van rug, schouder en nek klachten en inmiddels een abonnement op de fysio.

Mijn anti-stress yoga platform bestaat uit zachte mindful yogalessen die jou uit je volle hoofd halen.

Dit omdat je focus komt te liggen op je lijf en je ademhaling waardoor je echt even bij jezelf kunt thuiskomen. Je nodigt jezelf uit om te mogen vertragen en eens echt te voelen en observeren wat jij nodig hebt om te kunnen verzachten en zo de beste versie van jezelf te worden. Zodat je weer op je eigen kompas kunt vertrouwen.

En je weet dat wanneer je dagelijks bij jezelf incheckt ook jij weer de persoon kan worden die je was en wilt zijn. Je weet dat yoga gaat zorgen dat je uit je hoofd en in je lijf gaat. Je weet ook wat voor extreme invloed stress heeft op jouzelf en de mensen om je heen maar het ding was dat je gewoon niet wist hoe je dit moest aanpakken.

Mijn anti-stress yoga platform is HOE!

De rustige zachte vorm van de Yin Yogalessen gaan ervoor zorgen dat jij je kunt overgeven aan de yogahouding en weerstand zodat er ruimte komt in je hoofd en lijf wat jou in een ontspannende staat van zijn brengt. Je ontspant bij yin yoga je spieren waardoor je op een ontspannen manier je bindweefsel rekt en zo ruimte maakt in je lijf voor soepele spieren en gewrichten.

Stretches die schouder-, rug- en nekklachten verzachten en zelfs laten verdwijnen als je structureel op de yogamat staat.

Daar kan geen fysio tegenop. Maar ook mentaal kun jij je hoofd legen omdat de yin-yogahoudingen een fysiek beroep op je doen waardoor je niet meer in dat volle hoofd van je zit. Yin-houdingen waarin je zowel letterlijk als figuurlijk alles kunt verteren wat er zoal op je bordje komt. Je geeft je lijf en hoofd namelijk de tijd en ruimte om blokkades te kunnen opheffen zodat je energie weer vrijelijk kan stromen.

Het Anti stress yogaplatform van Nederland

 

Als je in de ochtend meer behoefte hebt aan beweging en wat actie in je lijf zijn de yin / yang yogalessen op het anti-stress platform de perfecte balans! Deze lessen geven je de juiste energie en flow mee om de dag mee te beginnen wat doorwerkt gedurende je dag.

Voor een betere focus en flexibeler lijf waardoor je minder snel een blessure oploopt of een zenuwbeknelling als hernia.

De Yoga Nidralessen ( ook wel slaapyoga genoemd) nemen je mee op een meditatieve reis die je meteen uit je hoofd halen waardoor je spanningshoofdpijn verzacht voor een betere nachtrust.

De ingesproken meditaties geven je meer inzichten in je aangeleerde patronen. Je komt letterlijk even tot stilstand om eindelijk eens in te checken bij jezelf. Zo wordt jij je bewuster van hoe jij reageert op stressvolle situaties en je merkt dat je altijd een keuze hebt om er anders mee om te gaan. De meditaties geven je inzichten en het besef dat je al goed bent zoals je bent.

Kortom, je krijgt alles wat je nodig hebt in tijden van stress, een vol hoofd en lichamelijke klachten.

Mijn anti-stress yoga platform werkt als een spiraal naar boven. Jij voelt je na de yogalessen weer energieker, je hebt minder schouder- en nekklachten, je komt meer uit je hoofd, waardoor je spanningshoofdpijn en gepieker afneemt en zelfs verdwijnt. Dit zorgt weer voor een betere nachtrust, waardoor jij fris en fruitig met een scherpe focus de volgende ochtend samen met mij op de yogamat kunt staan. Om zo de dag energiek en happy te beginnen. 😉

Zo komt yoga op jouw menukaart waar je net zo van kan genieten als van een kopje koffie.

Als jij je maar blijft focussen op anderen en prikkels blijft opzoeken om maar niet te hoeven voelen, blijf je die onrust in je hoofd en lijf in stand houden.

Ik spreek uit ervaring omdat ik een aantal jaren geleden maar bleef zorgen voor de ander en mezelf helemaal vergat. Ik vond dat ik alle ballen hoog moest houden omdat ik bang was mezelf tegen te komen tijdens mijn proces van rouw, verdriet en leegte.

Ik gaf geen ruimte aan aandacht, tijd en liefde die ik nodig had om voor mezelf te zorgen tijdens mijn rouwproces totdat yoga op mijn pad kwam….

Ik zal me even voorstellen 😉

Mijn naam is Bianca Grondman. Ik ben een yogadocent (voor volwassenen en kinderen) en trauma sensitief mindfulness therapeut. Ik ben verloofd met Richard (de liefde van mijn leven), de mama van Zenggi*, creatief en kleurrijk.

Verder houd ik van dansen, drummen, mantra’s zingen, Bali, reizen en Asian food.

Maar ik ben ook ervaringsdeskundige bij verlies en verdriet. Ik heb geleerd hierbij stil te staan en het verdriet niet weg te duwen maar te omarmen. Zijn met wat er is en te luisteren naar wat jouw hart nodig heeft. In tijden dat het leven veel van je vraagt zoals toen mijn zoontje Zenggi na 3 weken deze aarde moest verlaten. Hoe ga je om met dit verlies….

Hoe verwerk je dat mentaal, maar ook fysiek. 

Ik bleef destijds ook maar doorhollen in de overlevingsstand en zorgen voor de ander zodat ik maar niet bij mijn eigen rouwproces hoefde te zijn. Door weer op de yogamat te staan en te mediteren vond ik rust in mijn hoofd en werd ik me meer bewust van wat ik werkelijk nodig had om met dit verlies om te gaan. Ik werd wie ik wilde zijn en begon ook mijn lichaam weer te omarmen waardoor ik echt kon luisteren naar wat ik nodig had.

Door nu nog steeds dagelijks op de yogamat te staan blijf ik mijn bewustzijn voeden, leeg ik mijn hoofd, luister ik naar mijn lichaam en kan ik zo ook mijn grenzen aangeven waardoor ik geen fysieke klachten meer heb. Ik blijf stralen van binnen en van buiten.

Zo blijf ik de vrouw die ik WIL zijn.

Dat is ook voor jou mogelijk!

Door een abonnement op mijn anti-stress yoga platform te nemen waar inmiddels al zo’n 100+ yogalessen op staan. 40+ deelnemers gingen je voor.

Ik ondersteun je meditatief tijdens mijn yogalessen en geef je verschillende opties om in jouw ideale houding te komen met ondersteuning zodat jij je echt kunt overgeven aan ontspanning. Ik geef je mijn playlist met rustige muziek en opties voor geuren in je diffuser zodat je ook thuis in de sfeer komt van een live yogales en jij heerlijk kunt wegzakken in een oase van ontspanning.

Dagelijks een momentje op je yogamat met rustige muziek en aromatherapie. Op een zachte deken of een schapenvelletje ondersteund door kussens zodat jij dat vakantiegevoel dat je even helemaal niets hoeft opnieuw kunt beleven.

Besluit je een abonnement te nemen dan kun jij je ook nog eens aanmelden voor een besloten Facebook groep met gelijkgestemden om elkaar te motiveren en inspireren. Daar krijg je ook de mogelijkheid om eventueel een buddy te vinden waarmee je afspreekt welke dagen je welke les gaat meedoen als een stok achter de deur.

Op deze besloten Facebook pagina zal ik jullie iedere maandag motiveren met inspiratie talks en een weekplan om yoga structureel op de menukaart te zetten voor meer rust, tijd, ruimte en liefde voor jezelf. Want dat verdien jij!

Anti-Stress Yoga Platform NU VOOR

€ 17 per mnd

onbeperkt yogalessen voor een bedrag van 1 live yogales!

=

Yin Yoga ( met lessen van 15-90 minuten) In totaal met meer dan 80 lessen

=

Yin/Yang Yoga ( met lessen van 20-90 minuten) In totaal met meer dan 30 lessen

=

Restorative Yoga ( met lessen van 30-90 minuten) In totaal met meer dan 10 lessen

=

Meditaties ( meditaties van 5-40 minuten) In totaal met meer dan 10 meditaties

=

Iedere week een nieuw yoga weekplan

=

Motiverende community op Facebook

=

Abonnement is maandelijks opzegbaar

Anti-Stress Yoga Platform NU VOOR

€ 102 per half jaar

met Hart Chakra bonus t.w.v. €39

=

Yin Yoga ( met lessen van 15-90 minuten) In totaal met meer dan 80 lessen

=

Yin/Yang Yoga ( met lessen van 20-90 minuten) In totaal met meer dan 30 lessen

=

Restorative Yoga ( met lessen van 30-90 minuten) In totaal met meer dan 10 lessen

=

Meditaties ( meditaties van 5-40 minuten) In totaal met meer dan 10 meditaties

=

Iedere week een nieuw yoga weekplan

=

Motiverende community op Facebook

=

Abonnement is per halfjaar opzegbaar

Anti-Stress Yoga Platform NU VOOR

€ 204 per jaar

Met bonus programma t.w.v €279!

=

Yin Yoga ( met lessen van 15-90 minuten) In totaal met meer dan 80 lessen

=

Yin/Yang Yoga ( met lessen van 20-90 minuten) In totaal met meer dan 30 lessen

=

Restorative Yoga ( met lessen van 30-90 minuten) In totaal met meer dan 10 lessen

=

Meditaties ( meditaties van 5-40 minuten) In totaal met meer dan 10 meditaties

=

Iedere week een nieuw yoga weekplan

=

Motiverende community op Facebook

=

Abonnement is per jaar opzegbaar

Meestgestelde vragen – FAQ

Moet ik lenig zijn om mee te kunnen doen aan de yogalessen?
Je hoeft niet lenig te zijn. Het zijn zachte yoga vormen waarin jij jezelf zoveel mogelijk mag ondersteunen met kussens, dekentjes, yogablokken( of dikke boeken als alternatief)
Ik heb nog nooit aan yoga gedaan is dit platform wel geschikt voor mij?
De  meeste lessen op het platform zijn geschikt voor iedereen. Volg misschien een paar keer een yin of yin/yang yogales live zodat jij er al een beetje bekend mee bent. Maar dat is niet perse nodig. Wel dat je goed naar je lichaam luistert en je grenzen bewaakt.
Heb ik yogaprops (extra hulpmiddelen) nodig?
Het is wel handig dat je tenminste een yogamat en meditatiekussen of yogabolster thuis aanschaft voor extra ondersteuning.
Welke yogalessen staan erop?
Voornamelijk Yin yogalessen maar ook yin/yang yoga, restorative yoga, yoga nidra en meditaties. Elke les heeft een thema. Lessen specifiek voor de nek en rug, lessen voor het slapen gaan, lessen voor het seizoen of verdiepingslessen met een thema (chakra’s).
Hoe lang duren de yogalessen?
Er zitten yogalessen en meditatie’s bij van 5 min bij tot lessen van 1,5 uur.
Zit ik aan dit abonnement vast?
Nee je kunt het abonnement maandelijks opzeggen mits je 2 weken voor aanvang nieuwe factuur je abonnement per mail opzegt. Het maandbedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd zodat jij daar ook geen omkijken meer naar hebt.

Als je een half jaar of jaarabonnement neemt loopt dit abonnement 6 of 12 maanden met je mee. Deze abonnementsvormen betaal je in 1 keer vooruit. Opzegging 1 maand (door een mail te sturen naar info@zenggiyoga.com )voordat het half jaar of jaarabonnement stopt.

Wat anderen zeggen:

De yin yoga lessen van Bianca zijn echt super fijn. Bianca is een ontzettend warme en kundige lerares die veel uitleg geeft over welk effect de houdingen hebben op welke organen en chakras. Ook loodst ze je op liefdevolle wijze door de oefeningen heen en geeft ze ook altijd alternatieve houdingen bij blessures. Ik ervaar haar lessen als mijn onmisbare vaste ‘oplaadmoment’ voor de week. Na afloop stroomt dan de energie altijd weer vrijelijk door mijn lijf – heerlijk!

Debbie Tejares

Specialist interne communicatie

De restorative-yoga lessen van Bianca zijn voor iedereen een aanrader, ook als je nog nooit yoga beoefend hebt. Na elke les voel ik meer ruimte en rust in mijn hoofd en lichaam. De (stretchende) poses van 3 à 5 minuten elk zijn een overgave aan de zwaartekracht maken je daardoor veel leniger.
Bianca haar liefdevolle en stralende aanwezigheid creëert een ongedwongen en ontspannen sfeer in elke les.
C. Van Herwijnen

Illustrator/ Art teacher

“Door een zeer traumatische ervaring was ik niet in staat aan een yoga groepsles deel te nemen.  Vrienden hebben ervoor gezorgd dat Bianca ongeveer 5 maanden wekelijks bij mij thuis Yin en Restorative yoga kwam geven. Deze vorm van yoga is heel rustig en zacht. De begeleiding van Bianca gaf me een veilig gevoel en vertrouwen wat heeft bijgedragen dat ik weer meer balans in mijn lichaam en geest voel. Inmiddels volg ik weer groepslessen”

T.Van Akkeren

Hallo Bianca,
Ik wil je al een langere tijd een mail sturen en nu is het moment daar. Ik ben je namelijk zo ontzettend dankbaar. Sinds november zit ik thuis met een burn-out. Via de yogaschool begon ik met het volgen van online lessen en sinds ik een les van jou ontdekt heb volg ik bijna alleen maar jouw lessen, wat een godsgeschenk.

Je warmte, liefdevolle aanwezigheid en heerlijke aardsheid maken dat ik iedere keer weer zo fijn in mezelf kan zakken. Ik had nooit gedacht dat dat zo mogelijk zou zijn, op afstand en toch dichtbij. Wat ook erg fijn is, is dat je regelmatig contact maakt met ‘de mensen thuis’, ik voel me dan gek genoeg toch gezien :).

Dus: dankjewel! Dat je me wat dichter bij mij brengt. Erg waardevol.

anomien