Wat een gift heb jij jezelf gegeven

Je aanmelding is helemaal goed gegaan.

Je gift komt jouw kant op. Binnen enkele minuten kun je van mij een mail ontvangen. Daarin vind je ook je inloggegevens zodat je bij mijn Anti stress yogaplatform kan. Na inloggen kom je in mijn academie omgeving en klik je op het Anti stress yogaplatform waar jij toegang tot hebt.

 

Check altijd even je ongewenste mailbox.

 

Wat een heldin ben jij dat je hebt gekozen om eindelijk eens te stoppen met maar door en door te gaan, dat je minder stress wilt in je leven en dat ook jij de leukste versie van jezelf wilt worden! Je hebt er namelijk voor gekozen om een maandabonnement te nemen op mijn Anti stress yogaplatform.

 

Je hebt de eerste stap ( weer ) gezet naar een gezonder en minder stressvol leven. Misschien wel de beste keuze die je sinds tijden hebt gemaakt. Ik kan het weten, want mijn eerste stap op de yogamat was voor mij echt een lifesaver. Yoga kan je helpen bij tal van verschillende dingen. Van een sterker en gezonder lichaam en meer energie, tot meer rust in dat drukke koppie van je, zodat stress niet meer de overhand krijgt. 

 

Rol je matje uit, pak je yoga props erbij of kussens en dekentjes van je bank! 

 

Luister naar je lichaam en blijf binnen je grenzen van wat goed en wat niet goed voelt. We hebben allemaal een uniek lichaam. Wees er zuining op. Wat voor mij werkt wil niet zeggen dat de houding voor jou ook zo werkt. Ondersteun jezelf met yogaprops waar nodig. Luister naar scherpe pijnen in je lijf die aanhouden ( je lichaam wil je iets vertellen). Als dat zo is kom je uit de houding of pas je de houding aan. Respecteer je lijf. 

 

Ook kun jij je aanmelden voor een besloten Facebook community met leden van mijn Anti stress yogaplatform. In deze community kun je feedback, verzoekjes en vragen stellen zodat ik toch contact met jullie houdt. Iedere maandag op “ motivatie maandag” plaats ik wat inspiratie en motivatie talks om jou te blijven inspireren en motiveren yoga in je leven te blijven verweven. Ik stuur je een uitnodiging per mail voor deze besloten Facebook community.

 

Je kunt willekeurig kiezen welke yoga of meditatieles je wilt gaan volgen. Vind je het moeilijk om te kiezen dan kun je wekelijks meedoen met het weekplan waarop yogalessen en meditaties komen te staan met een thema, bepaald seizoen of lessen voor specifieke lichamelijke klachten. Wekelijks komen er nieuwe lessen bij.

 

Voor vragen kun je mij natuurlijk altijd mailen  zenggiyoga@gmail.com  

 

Ik beantwoord ze met liefde.

LIEFS,

BIANCA