Babyloss Awareness Week 2022

Tijdens deze BLAW week (Een week waarin jaarlijks wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor babysterfte) geef ik een speciale helende yogales in mijn yogastudio in Beuningen ( Twente) speciaal voor ouders die te maken hebben gehad met babysterfte.

 

 

 

Elk jaar vindt van 9 t/m 15 oktober de Baby Loss Awareness Week plaats. Een week waarin jaarlijks wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor babysterfte.

In samenwerking met https://steunpuntnova.nl organiseer ik samen met nog 2 yogadocenten Nina & Babiche op dinsdagavond 11 oktober 2 helende yogalessen. Ik geef de yogales live in mijn yogastudio Beuningen en  Nina & Babiche in een yogastudio in Zaandam en zijn zij op instalive te volgen via https://instagram.com/steunpunt_nova?igshid=YmMyMTA2M2Y= .

Wij zijn naast yogadocent ook mama’s die met babyverlies te maken hebben gehad. Yoga heeft ons geholpen in het proces van healing, om met dit verlies om te gaan.

Stap voor stap weer voelen….

Is de rode draad tijdens mijn helende yin/ restorative yogales die ik ga geven op dinsdagavond 11 oktober van 20.00-21.15 in de yogastudio adres: Harbertweg 1 Beuningen ( Twente)

Deze yogales staat in het teken van hoe we deze stappen kunnen zetten vanuit voelen en niet vanuit denken. Voor ouders na verlies van je kindje, maar ook voor iedereen die zich aangesproken voelt om mee te doen aan deze bijzondere yogales. Woon jij in de omgeving van Twente en voel jij / jullie je aangesproken tot deze yogales doe dan lekker mee! Reserveer wel even van tevoren je plekje via mijn reserveringsagenda https://www.supersaas.nl/schedule/Zenggiyoga/Yogalessen

Als ervaringsdeskundige en mama van Zenggi* weet ik hoe helend en ondersteunend het beoefenen van yoga kan zijn na zo’n verlies…..

Je kunt voor deze yogales een vrije donatie geven wat jouw hart je ingeeft. Dat bedrag gaat rechtstreeks naar Steunpunt Nova die daardoor weer mooie dingen kunnen organiseren voor ouders die het zo hard nodig hebben. Doneren kan via deze link https://steunpuntnova.kentaa.nl/actie/bianca-grondman

“The Quieter we become, the more you are able to hear” Rumi